Romania – Imagini si Ganduri


Imi place mult sa calatoresc, iar in ultimul an si jumatate am calatorit mult in Romania. Avem o tara minunata pe care doresc sa o promovez prin intermediul blogului meu. Mi-am propus ca prin articolele postate sa ii inspir pe cei care vor sa viziteze diversele regiuni ale tarii si nu cunosc obiective turistice in respectivele zone.

In toate vacantele pe care le-am avut am cunoscut oameni extraordinari, cu care am legat prietenii si de fiecare data, ne-am bucurat din plin de ospitalitatea gazdelor si de mancarurile traditionale delicioase. Cu toate ca am explorat nenumarate locuri deosebit de frumoase ale tarii, in unele zone revenind chiar de mai multe ori, cred ca mai sunt multe alte frumuseti nedescoperite inca de noi. 

Ma simt fericita si onorata ca prietenii mei de la Asociatia Noi Orizonturi Familia, stiind de pasiunea mea de a calatori, m-au numit ambasador al calendarului perpetuu de birou “Romania – Imagini si Ganduri”. Acest calendar surprinde eternul romanesc in toata splendoarea lui, iar fotografiile si citatele pe care le contine invita la o intalnire cu locuri deosebit de frumoase ale tarii noastre si cu oameni ce pastreaza traditiile autentice romanesti.

Simt cu adevarat ca pasiunea mea pentru calatorii se imbina armonios cu promovarea acestui produs de suflet al Asociatiei Noi Orizonturi Familia cu care rezonez pe deplin.

In ultimele mele calatorii m-a insotit calendarul “Romania – Imagini si Ganduri” si datorita lui am intrat in contact cu oameni extraordinari care apreciaza frumusetile Romaniei si mostenirea noastra spirituala.

Ma simt recunoscatoare pentru ca ma pot bucura in fiecare zi de acest calendar la birou.

“Romania – Imagini si Ganduri” poate fi in orice moment al anului un cadou deosebit, atat pentru cei dragi, cat si pentru partenerii de afaceri.  Este disponibil in romana, engleza, germana si franceza. In plus prin achizitionarea lui sunt sustinute proiectele medicale si sociale derulate de echipa asociatei. Pentru mai multe detalii accesati site-ul asociatiei www.noiorizonturifamilia.ro


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *