Imi plac vacantele active! In multe dintre acestea am avut parte de experiente pline de adrenalina. M-am dat cu tiroliana, in multe locuri din tara, cu parapanta, la mare, in Lefkada si la munte, in Brasov. Am facut parasailing in Muntenegru si am urcat la hamacele suspendate la 200 m altitudine, la Baia de Fier, dar pe lista mea de dorinte mai era ceva, ceva ce voiam sa fac demult, dar nu gaseam momentul potrivit. Era vorba de rafting.

Cand am inceput sa caut cazare pentru vacanta pe care urma sa o avem in judetul Buzau, am ajuns pe site-ul pensiunii Izvorul bucuriei, iar privirea mi-a fost atrasa de pagina pe care erau insirate activitatile pe care le puteam practica la acea pensiune, impreuna cu cei de la Team Adventure. Cap de lista era raftingul. Si am simtit ca e momentul sa imi indeplinesc visul, sa traiesc acea experienta.

Am luat legatura imediat cu Dan Panturu, coordonatorul activitatilor outdoor si administratorul Team Adventure si ne-am facut programare, intr-o vineri, zi in care noi urma sa plecam catre o noua destinatie. Si astfel, ultima zi a vacantei noastre am petrecut-o pe raul Buzau, impreuna cu alti cinci curajosi, printre care si carmaciul, Dan. Intalnirea cu acestia a avut loc pe marginea lacului de acumulare Siriu, la pensiunea Izvorul bucuriei, pensiune care ne-a gazduit pe perioada sejurului nostru. Inainte de a pleca pe traseul de aproximativ 12 km, Dan ne-a facut instructajul, apoi ne-am suit in barca si din acel moment a inceput aventura noastra.

Aceasta experienta a fost extraordinara si plina de adrenalina. intrucat din cauza traseului dificil am avut parte de rotiri la 360 de grade, mers cu spatele pe zeci de metri, suspendari pe coamele bolovanilor ce se ascundeau sub luciul apei si multe altele. In toate aceste situatii, Dan s-a dovedit a fi un adevarat profesionist si lider. Am ramas cu amintiri minunate. Ne-am bucurat ca aventura noastra a fost filmata atat cu camerele GoPro din barca, cat si cu drona.

Ma bucur mult ca am trait aceasta experienta! Vom mai apela, cu siguranta, la Dan si pe viitor, atat pentru rafting, cat si pentru alte activitati outdoor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: