Imi plac vacantele active! Imi place sa ma bucur la maxim de fiecare moment al acestora. De cele mai multe ori, atunci cand sunt in vacanta, imi doresc sa am parte si de activitati pline de adrenalina.

La mare, in Grecia si in Muntenegru, pe langa stat la plaja si inotat, am preferat sa ma dau si cu parapanta sau sa fac parasailing. Si la noi in tara, la munte, am ales sa ma bucur de experiente inedite si interesante cand am urcat la hamacele suspendate intre stanci la 200 m altitudine, cand m-am dat cu tiroliana sau cu parapanta. Despre fiecare din aceste activitati am scris pe blog.

Acum cativa ani m-am bucurat mult cand s-a inaugurat in Brasov, la Canionul 7 Scari, cea mai lunga tiroliana din Romania. In prezent aceasta are o lungime de peste 3.8 km si 35 de segmente.

In vacanta din Bucovina, am descoperit Mega Tiroliana de la Palma. Este o tiroliana cu un singur segment, iar lungimea ei este de 1.1 km. Si cum imi plac activitatile cu multa adrenalina, m-am bucurat din plin de aceasta experienta. Am avut parte de o Mega Experienta!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: