Zilele trecute am fost invitata de prietena mea, Cristina la evenimentul intitulat “Wine & Paint Night Out”, eveniment ce a avut loc la restaurantul Journey Pub. Imi place mult acest pub, de fiecare data cand merg acolo ma simt excelent. Numele restaurantului (journey = calatorie) se refera atat la calatoria propriu-zisa, aceasta fiind una dintre pasiunile mele, intrucat imi place mult sa calatoresc, cat si  la calatoria sufletului pe acest Pamant. Si cum nimic nu este intamplator, ne-am intalnit la Journey Pub ca sa pictam, pictura fiind o alta pasiune de-a mea. Anul trecut in primavara, in perioada de izolare, stand mai mult in casa, am pictat zeci de tablouri. Pe toate le regasiti aici pe blog.

Invitatia la acel eveniment a fost pentru mine o provocare, intrucat acasa cand pictez nu ma uit la ceas, uneori petrec ore in sir in fata sevaletului pentru a realiza un tablou, iar in acea seara a trebuit sa termin pictura intr-o ora jumatate. In cazul in care nu reuseai sa termini lucrarea in intervalul de timp dat, ti se oferea sansa de a o finaliza, ulterior.

Cu cateva zile inainte a trebuit sa votam intre trei picturi, urmand ca cea care avea cele mai multe voturi sa fie reprodusa la respectivul eveniment. Cele mai multe voturi le-a avut lucrarea cu Luna Plina.

La Journey Pub am ajuns mai devreme, pentru a avea timp sa ma pregatesc pentru pictat. Masa de lucru era pregatita cu panza, pensule, vopsele si un pahar cu apa. In timp ce lucrarea prindea contur, m-am relaxat si alaturi de un pahar de vin. La finalul evenimentului, am fost placut surprinsa si bucuroasa in acelasi timp, ca am reusit sa termin de pictat in cele 90 de minute acordate de organizatori.

Consider aceasta experienta ca fiind una extraordinara si cu siguranta o voi mai repeta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: