Lebada mea

Imi place mult sa pictez. Ma relaxez maxim, iar in ultima perioada am facut acest lucru aproape zilnic.

Iubesc marea si pe ea o regasesc in multe dintre tablourile mele, dar am pictat si cateva peisaje de munte. Toamna cu paleta ei de culori si ploaia sunt prezente in multe tablouri de-ale mele, dar am pictat si peisaje de primavara, cu pomi infloriti. Iar pentru ca iubesc apusurile, traiesc o anumita emotie atunci cand le pictez.

Atunci cand pictez, imi place sa ascult muzica. In general, aleg muzica linistitoare, relaxanta.

Imi plac mult melodiile interpretate de Dimash Kudaibergen, un tanar extrem de talentat din Kazahstan. Il ascult destul de des, iar doua dintre melodiile lui m-au inspirat sa pictez acest tablou. Sunt despre lebede, simbol al dragostei, al nobletei si elegantei. Una dintre melodii se numeste “Lebada mea” (Akkuym / My Swan), iar cealalta “Iubirea lebedelor obosite” (Любовь уставших лебедей/ Love of Tired Swans).

“Lebada mea” este un tablou la care am lucrat mai multe zile la rand si de fiecare data, eram emotionata cand stateam in fata sevaletului. Jocul de lumini si umbre din pictura, a facut ca lebada sa para atat de reala, incat la un moment dat, am avut impresia ca va iesi din tablou si isi va lua zborul.

Aceasta este povestea tabloului meu.


Lebada mea
error: