In natura, dupa perioada de izolare

Imi place mult sa calatoresc si iubesc natura, iar in aceasta perioada mi-a lipsit conectarea cu ea. Au fost inchise parcurile si putinele plimbari pe care le-am facut au fost in cartier, mai mult intre blocuri.

Acum ca au fost eliminate anumite restrictii, am hotarat sa iesim un pic in natura. Prima alegere a fost marea. Marea este marea mea iubire, iar faptul ca nu am putut sa ajung la malul ei la inceput de mai, asa cum obisnuim de vreo zece ani incoace, a facut ca dorul de ea sa fie si mai mare.

Am ales sa mergem pe plaja Corbu, o plaja salbatica, situata in partea de nord a litoralului nostru. Intrucat se tine cont, inca, de distantarea fizica am hotarat sa mergem aici, pentru ca aceasta este o plaja mai putin aglomerata, chiar si in plin sezon. Pe drum am intalnit frumoasele flori de camp, iar macii au fost nelipsiti.

Cand am ajuns la malul marii, m-am bucurat sa o revad si pentru cateva ore, m-am relaxat ascultand valurile si pescarusii. Un sentiment profund ce nu poate fi descris in cuvinte.

A doua iesire in natura a fost la munte. Si de data aceasta am ales o varianta mai putin aglomerata, dar deosebit de frumoasa. Desi in ultima perioada vremea a fost instabila, am ales sa dam ignor prognozei meteo si sa ne conectam cu natura. Si bine am facut! Vremea a tinut cu noi, soarele ne-a zambit in mare parte din timp. Peisajele superbe ce ne-au incantat privirea, ne-au demonstrat ca avem o tara minunata pe care nu stim sa o promovam asa cum trebuie. Lacul Scopoasa, Cheile Orzei, Cascada 7 Izvoare si Lacul Bolboci sunt frumuseti de care ne-am bucurat in scurta noastra excursie la munte. In drum spre Barajul Bolboci ne-am intalnit cu o vulpe, pe care am reusit sa o fotografiem.

Aceste doua iesiri in natura mi-au bucurat sufletul si m-au incarcat de energie.


In natura, dupa perioada de izolare
error: