Anul trecut de ziua mea am vrut sa fiu la inaltime si la propriu si la figurat. Fusesem tot la inaltime, cu un an in urma, cand mi-am serbat ziua de nastere la restaurantul 18Lounge, din Bucuresti. Dar am vrut ceva mai mult, ceva mai sus. Si am ales sa merg la hamacele suspendate de la White Wolf Club Baia de Fier. Fiica mea fusese in ultimul timp, de mai multe ori, la acele hamace si mi-am dorit si eu sa ajung acolo. Am luat legatura cu GD si mi-am facut o programare. Gabriel Dan Chiriac, zis si GD, este antrenor de alpinism si recordmen european la parasutism, presendintele si totodata, fondatorul White Wolf Club.

Era sfarsit de octombrie, iar vremea era schimbatoare. GD mi-a spus ca daca vremea va fi frumoasa, vom putea urca la hamace. Acela este un loc in care iubitorii de senzatii tari si de relaxare la inaltime, se pot bucura pe tot parcursul anului, chiar si iarna. Important era sa nu ploua, pentru ca hamacele suspendate se afla la capatul unui traseu de via ferrata, cu intrare de la Pestera Muierilor, iar ploaia ar fi facut imposibila urcarea.

Vremea a tinut cu noi, am avut parte de o zi cu mult soare si astfel am urcat la hamace. De acolo de sus din hamac, de la 200 m inaltime, m-am bucurat din plin de moment, de peisajul spectaculos si am simtit ca aveam lumea la picioare.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: