Despre mine

“Nici un lucru important nu a fost vreodata realizat fara pasiune.”  

Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Salut, sunt Svetlana si prin intermediul acestui blog doresc sa impartasesc cu voi unele din cele mai importante pasiuni ale mele: pictura, calatoria si fotografia.

Voi incepe cu pictura, iar pentru acest lucru e necesar sa fac o scurta intoarcere in timp si ma voi opri la scoala generala. Alaturi de matematica, desenul era materia mea preferata. Imi placea mult sa pictez si sa desenez. Imi aduc aminte ca lucrari de-ale mele au fost expuse la Palatul Copiilor. Sunt recunoscatoare pentru ca am mostenit talentul la desen de la bunicul meu. Timpul a trecut, in liceu si in facultate nu am mai pictat deloc. M-am bucurat din nou de acuarele si bloc de desen, atunci cand copiii mei erau mici si imi placea mult sa ii ajut la pictat, pentru scoala.

In toamna anului 2015 s-a intamplat ceva minunat. De ziua mea, am primit in dar, de la sotul meu, un sevalet si o trusa de pictura. Acest lucru m-a bucurat foarte mult. Si de atunci am reinceput sa pictez. Mai timid la inceput, insa de anul acesta mi-am propus sa pictez mai mult decat am facut-o pana acum. Pe langa tablouri, am pictat si pietrele culese de pe plajele pe care mi-am petrecut vacantele in ultimii ani.

Continui cu celelalte doua pasiuni ale mele: calatoria si fotografia. Imi place mult sa calatoresc, atat in tara, cat si in strainatate. Obisnuiesc ca in fiecare an sa vizitez locuri noi. Consider ca planeta aceasta este atat de mare si atat de frumoasa, incat nu merita sa ratez ocazia de a ma bucura de noi destinatii. In calatoriile pe care le am, realizez multe fotografii spectaculoase. Fiecare fotografie are povestea ei, fie ca este facuta in varf de munte, pe o plaja virgina sau in centrul unui oras. Asa cum se stie, o fotografie poate sa spuna mai mult decat o mie de cuvinte.

Scroll to Top