Obisnuim ca in fiecare an sa avem o vacanta la mare si mai multe la munte. Avantajul muntelui este ca de el ne putem bucura in orice anotimp, pe cand de mare, doar vara.

Acum cativa ani am vazut un spot video publicitar despre Colibita, acea statiune turistica din Bistrita-Nasaud, in care marea s-a mutat la munte si mi-am dorit mult sa ajung acolo. Pe litoralul nostru ajungem destul de des, dar doar in excursii de o zi, cel mult doua si cum in strainatate nu se poate calatori inca, la inceput de vacanta 2020, am ales sa mergem la Colibita.

Montana Resort & Spa este o locatie minunata care ne-a gazduit pe perioada sejurului nostru. Desi vremea a fost tare capricioasa si nu am putut sa stam la plaja, asa cum ne-am fi dorit, pe pontonul resortului, am dat ignor prognozei meteo si am reusit sa ne bucuram de vacanta desfasurand alte activitati.

Din cauza pandemiei de coronavirus nu am putut folosi Centrul Spa al resortului, care dispune de jacuzzi, sauna finlandeza, sauna cu aburi, grota salina, sauna cu infrarosu si piscina interioara incalzita. In schimb, am fost la pontonul plutitor al pensiunii, de pe care am pescuit impreuna cu sotul meu, atunci cand cerul a fost plin de nori si ne-am plimbat pe lac cu acesta, admirand peisajele deosebit de frumoase ce ne inconjurau, cand soarele si-a facut aparitia pe cer.

Am fost incantati cand proprietarii resortului ne-au oferit posibilitatea de a strabate un drum forestier prin padure, pana la rezervatia naturala Taul Zanelor, folosind masina lor de teren. Din cauza ploilor cazute in ultima perioada, drumul a fost greu practicabil. Ceata si ploaia ne-au insotit pe perioada excursiei noastre, dar ne-am bucurat de frumusetea peisajelor.

De la barajul Colibita am imortalizat cu ajutorul aparatului de fotografiat cadre deosebit de frumoase. Fotografiile spun mai mult decat o mie de cuvinte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: