Aventura, tiroliene, adrenalina

De-a lungul timpului am vazut pe internet multe imagini cu tiroliene din toate colturile lumii si imi doream sa traiesc si eu aceasta experienta.

Prima oara cand m-am dat cu tiroliana a fost intr-o vacanta pe care am avut-o la Complex Vila Bran. Desi aceasta tiroliana era destul de mica in comparatie cu ceea ce vazusem eu pe internet, a fost perfecta la acel moment, avand in vedere ca era prima oara cand traiam emotia acestei experiente.

Am crescut doza de adrenalina la Parc Aventura din Brasov, unde, cu ceva timp in urma, fiica mea fusese la o activitate impreuna cu cercetasii de la ACT-RO si mi-am dorit si eu sa ajung acolo.

Parc Aventura dispune de un numar mare de trasee de dificultate progresiva, fiecare traseu fiind simbolizat de o culoare specifica, oferind astfel posibilitatea tuturor categoriilor de varsta sa se bucure de ele. Traseele galben, mov si verde sunt tresee de dificultate mica, cel albastru are dificultate medie, cel rosu are un parcurs mai dificil, iar cel negru este foarte dificil. Eu am experimentat aproape toate traseele, exceptand traseul negru.

Cand am aflat ca s-a deschis tiroliana de la Canionul 7 Scari, am fost foarte bucuroasa.

Tiroliana de la 7 Scari este cea mai lunga instalatie de acest fel din Romania, lungimea acesteia depaseste 3.5 km. Ea porneste chiar de la Canionul 7 Scari, urmeaza traseul drumului forestier din zona, trece pe langa cabana si traverseaza paraul 7 Scari prin mai multe segmente, fiecare segment avand platforma si rampa. 

Aici am avut parte de multa adrenalina!

In vacanta noastra din Praid, pe cand vizitam Salina Praid, am fost placut surprinsa sa vad ca exista Club Aventura chiar in adancul pamantului. Daca pana atunci, m-am dat cu tiroliana doar in natura, bucurandu-ma de verdele padurilor si de adrenalina, mi-am dorit sa traiesc aceasta experienta si in salina. Si am trait-o!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Scroll to Top